lite bilder

Här kommer några bilder från igår och idag...

Ser ut som ett bombnedslag ute på altanen just nu, går inte göra allt idag, det sista ska göras imorgonbitti..


Pauline på arlanda



Altanen


några dekorationer


Mer får ni inte se just nu,hehe


drar ihop sig

Nu börjar det närma sig, vi har ställt iordning alla stolar och bord.. Fixat med dukarna på alla bord, fixat iordning ljusstakar, tårt stapeln är dekorerad...
Nu känns det att det närmar sig..


Det läskigaste är när jag ska gå fram,hua.. Hade ju tänkt att vi skulle gå fram tillsammans, jag och Martin. Men eftersom mamma köpte klänningen och inte tycker att Martin ska se den innan bröllopet.. Så har hon bestämt att han ska stå framme och jag ska gå själv.. det är ju läskigt ju,hehe. Men barna ska ju gå med mej så det ska nog gå bra.. SKa försöka och inte springa åt fel håll,haha..


Ska fixa lite mer grejjer ikväll.. När mamma och gänget har kommit tillbaka, dom tog en dag på stan idag. Den enda dagen för dom att hinna in å se lite sevärdheter oxå.
Dom åker ju hem till tyskland på måndag igen...


Nä nu ska pyssla lite mer..


överlevde

Jag överlevde gårdagen... Jag gillar verkligen inte att köra till Arlanda eller typ genom stan.. Sån mycket bilar som kör kors och tvärs och hit och dit..  Men fram till Arlanda kom vi, morsan körde ju före så jag höll mej bakom henne hela tiden..


Pauline var oxå med så jag hade lite sällskap i bilen påväg dit iallafall.. Och hon babblade i ett, var inte tyst många sekundrar. Hon frågade vilka som skulle komma, vad hette dom nu igen och bla bla bla..


Sen när dom väl kom ut genom dörrarna så blev hon en mussla, knäpptyst.. Sa inte ett ord,hihi.
Men sen i bilen när Mischa och Denise satt bakom henne så busade hon som sjutton med dom,hehe

Men  shit va slut jag var igår kväll, så jäkla trött.
Å nu e man uppe igen..


Angående bild på klänning

Det kommer, men inte förräns efter lördag. hehe..

Eftersom det bara är mamma, jag och Felicia som har sett den hittills så ska vi ändra lite i programmet. Martin kommer stå framme vid prästen och jag och ungarna ska gå fram till musiken. För Martin har inte heller sett klänningen heller.
Jag lovar att det kommer komma en massa bilder efter bröllopet..

Nu är det inte långt kvar..

jupp jupp

Det blev en ny klänning,hehe.. Så jäkla fin.. Och den satt jättebra, eller den tredje satt jättebra, dom två första var för stora. Så fin klänning har jag nog aldrig ägt, riktig festklänning..
Inte riktigt jätte orange som den andra jag hade, men såååå läcker..
Och det bästa av allt,mamma betalade,hehe.

Jag är för snål så jag hade aldrig köpt den själv, men mamma hade redan bestämt innan att om jag gillade den och den passade så skulle hon betala. Och den satt som sagt som en smäck, å man såg smal ut oxå,hehe..


Sen vart det lite annan shopping oxå, bland annat nya skor som jag ska ha på mej på lördag, och skor till Felicia.. Sen så blev det lite mer dekorationsgrejjer, ny BH och en ny mascara, har hört att det är färskvara så den ja köpte för nåt år sen kanske har korkats igen,hehe.. Så ofta använder jag smink,tsss..

Sen nagellack som passar me klänningen...


Så nu är det mesta klart, lite mer matgrejjer som ska inhandlas på fredag...


annan klänning

Blev lite andra planer idag. Mamma var iväg och handlade igår och då såg hon en jättefin klänning som hon ville att jag skulle se och prova.


Så idag ska jag och Felicia iväg dit och kolla, sen ska vi kika på lite andra grejjer där på engång..
Så nu kanske det blir en annan klänning på bröllopet än den jag redan har.

Har ju ingen direkt bröllopsklänning så det gör ju inget, den jag har här hemma kan man ha när som i princip...

Ska bli spännande å se klänningen.
Fast mamma sa att den kanske var för fin för mej, haha.. Tack lixom..


3 timmars sömn

Det är vad jag har fått idag, 3 timmars sömn alltså... Somnade väl runt 8 sen upp vid 11..
Ungarna höll på å härjade så det gick inte sova och sen så fick vi besök. Som fortfarande är kvar... Sitter och snackar en massa skit och bara slappar, men jag har skitont i skallen och mår nästan illa för att jag är så trött.. Men vet ni vad, jag ska inte gnälla för jag har SEMESTER tjohooo...


Idag blir det inte så mycket gjort här hemma. Martin och Mange är iväg till sopptippen en sväng, sen skulle dom handla lite korvbröd så ska vi käka lite korv me bvröd när dom kommer hem... Ungarna är ute och leker med Leah, dom har skitkul... Så skönt när dom alla kan leka tillsammans, visst det blir lite tjafs men så är det ju alltid..

3 tjejjer som leker, det kommer man ju ihåg själv från det man var liten, 3 tjejjer går inte ihop, en blir alltid utanför...

Nä nu ska jag vara lite social igen..


snart så..

Nu ni, nu är det nära.. En och en halv timme kvar, tjohoooo.. Sen semester.. Och den här gången så är det semester också, ingen ska ringa å säga att jag ska jobba, för det tänker jag inte..
Jag vet att det är många där ute som inte har jobb som tycker jag är en idiot som klagar på att jag jobbar, men ni hade tänkt lika som jag om ni hade haft jobb och skulle egentligen haft semester men måste jobba, och det bara är några dagar till ert bröllop...


Så nu är jag faktiskt riktigt egoistiskt och skriker: JAG HAR SEMESTER!!!!

hehehe...

Går typ och kollar på klockan hela tiden, och det närmar sig, sakta men säkert... Ska snart börja stänga ner maskinen och gå och duscha... Sen hem och sova..


seriöst?!

Nä nu vill jag inte mer, sitter nästan och funderar ut grejjer som jag kan ha som ursäkt för att åka hem och få sova.. Inte för att jag skulle göra det men iallafall.. Är ruggigt trött just nu, men jag vet att det kommer gå över snart, är så varje natt jag jobbar. Att runt 2-3 så är jag super trött så jag skulle kunna somna ståendes. men sen fgramåt 4-5 så blir man lite piggare.

Men det är ändå jobbigt...

Nä det här får vara mitt sista gnälliga inlägg.. Tror jag, bara det att det är jobbigt å vara så trött... hehe..

Men snart blir det nog lite roligare inlägg..

Lite mer bröllopssnack kanske... Ska åka å kika på lite grejjer nu i veckan ju, så då blir det kanske lite bilder oxå...


sista dagen/natten

Nu vågar jag iallafall säga att det är sista jobbarpasset innan semestern. För nu har jag sagt ifrån till att jobba mer PÅ min semester.

Ska bli sååå jäkla skönt att åka hem imorgon bitti och veta att nu är man ledig i iallafall 2½ vecka lite drygt.. Få sova lite längre på morgnarna, förhoppningsvis. Om ungarna kan sova lite längre... Men jag är nöjd bara man får sova till 7 iallafall.


Juförsej är det ju ganska mycket att göra den här veckan, men sen efter bröllopet så får man kanske ta det lite lugnt iallafall..
Nice...


Nä nu ska jag kolla min maskin, den bråkar lite idag.. Så idag gäller det att hålla lite koll..


??

Suck, ångest.. Vill inte åka och jobba idag, jag är så sjukt trött.
Det positiva är att det bara är en natt kvar, sen stänger jag av min jobbartelefon hehe...

Imorrn blir det nog mest sova och sen ta det lugnt, på onsdag ska vi åka och handla det sista, tror jag.. På torsdag ska några kompisar hämtas från Arlanda, och samma dag ska Martin åka och hämta alla bord och stolar..
På fredag ska det dekoreras lite och ställas iordning, lite förberedelsr helt enkelt..
På lördag morgon ska blommorna hämtas och det sista fixas...
Sen smäller det,hehe


Hur ska det gå?

Phua är så jäkla trött, hur ska jag grejja den här natten?
Det blev ju inte direkt nåt gå å sova på eftermiddagen för mig. har tvättat en massa idag så jag har ju fixat med det typ hela dagen.

Sen så var det ju middag och sen så var det ju bra tv programm... Suck...

Hoppas tiden går fort iallafall.. Fast just nu segar den fram...

Det positiva är att det bara är en natt till sen... Och att jag får fyra semesterdagar för dessa två nätter, plus lönen dåra...


Taggad? not so much.

Känner mig inte så värst taggad inför att jobba inatt.. Har ont i huvudet också, haft det hela dagen. Inge kul, men jag tror det beror på mina glasögon, brukar ju alltid ha linser annars, men eftersom jag ska jobba inatt så ville jag inte sätta i linserna imorse utan sätter i dom ikväll..

Har hållit tvättmaskinen varm hela dagen, suck.. Finns det nåt värre än att tvätta och vika kläder.. Jo det som är värre är att ta han om och sortera den rena tvätten, blää.. Brukar spara ihop till en 4 korgar innan jag sorterar upp det,hehe...


Nu tänkte jag snart gå in i sängen och lägga mej och läsa lite, kanske slumra lite också,.. Vi får se om jag lyckas med det..


jobb igen

Så ska man jobba idag igen då, fast jag börjar inte förräns vid klockan 21 ikväll.. Känns lite tråkigt, men men vad gör man inte... Förhoppningsvis kommer dessa två nätter gå väääldigt fort.. Men antagligen inte,hehe...

Sen så måste vi iväg å handla en massa grejjer någondag i veckan också, fåse vilken dag det blir..
Hela torsdagen går i princip bort, för då ska vi åka å hämta några på arlanda mitt på dagen.. På fredagen var det nåt vi skulle göra också, men nu kommer jag inte på vad, hmmm

Äsch det dyker nog upp igen...
Nu är det frukosttajm tror jag, börjar bli hungrig... Men först en stor kopp kaffe..

Massor att göra

Det blev inte så mycket vila igår på dagen efter jobbet... Började förbereda för maten, fixade lite på tomten...
Sen kom Erik och Carola och Carolas syster hit, vi käkade middag och satt och snackade till halv tio ungefär.. Då gick jag nästan och la mig på engång, var så himla trött..

Idag så gick vi upp ganska sent för att vara oss, klockan var straxt efter 7 tror jag..
Vi kollade lite på tv, sen käkade vi frukost och sen gick vi ut på tomten, började rycka tistlar... Vem fasen uppfann tistlarna, man kan ju bli galen... Annat ogräs gör mej ingenting, men ogräs man kan göra illa sej på borde förbjudas, utrotas helt enkelt...

Nu har jag tagit en liten paus, sen blir det till att röjja på altanen... Undrar bara vart man ska ställa allting.. jaja det löser sig..

Snart semester

Nu skulle min semester egentligen ha börjat... känner mig riktigt sliten just nu, men det kanske beror på att jag jobbat 12 dagar i sträck..

Nu har jag bara två nätter kvar...Söndag och måndag natt, sen har jag semester... Sa till dom idag att det är ingen mening med om dom frågar mig om jag kan jobba någon mer dag, för det går inte..
Börjar redan känna mig stressad inför bröllopet, vill ju att allt ska bli bra.

Och det är en del småfix kvar att göra iordning...

Måste rensa på tomten och städa undan en del leksaker och skit som ligger å skräpar.. Ska börja imorgon tänkte vi.. Idag vill jag bara ta det lugnt.. Lite senare kommer Felicias gudfar med sambo och äter middag..
Så nu tar jag nån timme på soffan..


Felicias födelsedag

Idag fyller min äldsta dotter 7 år. Jisses va fort tiden går.. Kommer ihåg det som igår när jag låg där på förlossningen,hehe.. Men så säger väl alla mammor?!

Fick ila till affären efter jobbet och handla lite grejjer,typ bananer,jordgubbar, maränger, kakor och bullar..
I år är det nog det ända året sen Felicia föddes som jag inte har bakat någonting själv till hennes födelsedag, men jag har bara inte orkat, har ju jobbat som en galning..

Och egentligen skulle jag ju bara ha en dag kvar tills semestern, men nu blev det ju inte så...
Utan det blir två nätter nästa vecka som jag måste jobba, typiskt..
Men men, får ju fyra semester dagar för det, så det känns rätt okej, inte bra, men okej.

besök + blommor

Idag hade vi besök av vigselförättaren. Riktigt trevligt, vi gick igenom lite hur vi har tänkt, ändrat lite i programet osv... Visat honom ute där vi ska vara och allt sånt..
Nu känns det tryggt när man vet vem det är som ska viga oss...

Riktigt trevlig gubbe, och hans fru också som var med..

Och just nu precis så ringde min telefon, då var det från plantshoppen där jag beställt brudbuketten, var visst skitsvårt att få tag i den ena blomman jag vill ha...

Lite tråkigt men mitt andra altenativ blir också bra...
Fast hon ville att jag skulle komma ner på fredag och prata lite, för hon som jag beställde av har semester...
Tycker det är jättekul med blommor så det ska bli kul att åka ner och prata lite igen...
Hoppas bara att dom får hem mina kallor jag vill ha iallafall, vet inte vilken orange blomma jag ska välja annars...


Semestern som delvis försvann

Jahapp, nu kan man börja räkna om från början känns det som... Skulle ju gått på semester när denna vecka är slut... Men nu blev det lite ändrade planer..

Fabriken ska stängas ner i två veckor, veckorna 31 och 32. Iallafall produktions delen, men lagret ska jobba. Nu visade det sig att det dykt upp en massa grejjer vi måste hinna köra innan det stängs ner, men det kommer vi inte hinna..

Så vi är tre stycken som kommer få jobba nästa vecka iallafall...
Men vi gjorde nog en ganska bra deal... min arbetsledare kom och frågade om jag kunde jobba, ja skulle få tusen kronor extra.. Jag sa nej, att pengarna skiter jag i, det är ledigheten jag vill ha..
Så jag sa att om jag jobbar två dagar så vill jag ha 4 dagars semester som jag kan ta ut när jag vill..

Och det gick dom med på... Så jag är ganska nöjd... Blir två nätter nästa vecka för min del, så får jag alltså 4 dagars semester som jag kan ta ut senare..
Det jobbiga är att det bli lite tajtare med tid innan bröllopet, men det ska nog ordna sig.

vet ej

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu, fullt upp hela tiden.
Jobbar ju ganska mycket just nu som jag typ skrivit om varje dag.
Sen så fyller min äldsta dotter, Felicia, år på torsdag så då ska vi ha lite kalas på kvällen, så det blir till att ila hem från jobbet och fixa en tårta..

Sen så kommer det lite mer folk på fredagen och ska käka middag här...
Sen så kommer ytterligare några på lördag.. Fullt upp alltså..


Men vet ni, snart har jag semester,tjohooo...
Första vecka på semestern kommer nog gå åt till att förbereda och shoppa det sista inför bröllopet... Men efter bröllopet kan man nog slappa lite,hehe...


dag 7

Idag är det sjunde dagen i rad som jag ska jobba. Börjar bli lite trött nu, men det är ingen idé att känna efter för jag har fem dagar kvar.
Men sen är det semester, tror aldrig att semestern varit så här efterlängtad.
Dels för att jag jobbat så mycket mot slutet, men sen också för att på semestern ska jag ju gifta mig,hihi.


Nu ska jag försöka hälla i mig mitt kaffe och sen bege mig mot jobbet.
Har fortfarande lite ont i foten, men det är bättre iallafall.


Började föresten måla mammas stuga igår, ska bli spännande och se vad hon säger när hon kommer hem. Har inte sagt att jag målat,hehe.
ungarna hjälpte till också, blev såååå fint att jag fick måla där dom målat också,tsss


Fredag men inte helg

Idag är det fredag, men det gör detsamma eftersom jag ska jobba hela helgen. Har visserligen kort dag idag, fast vi får se om ja kanske jobbar över lite, beror på hur allt går på dagen och kvällen..
sen har vi valt att köra korta dagar i helgen också. Jag kommer jobba 7-13 eller kanske nån timme längre.. Sen är det bara en vecka kvar till semestern, och den är verkligen eftelängtad just nu, så mycket som man jobbat dom sista veckorna. Behövs verkligen lite vila..


En positv grej med allt jobbande är att man gått ner lite i vikt, inte mycket, kanske 3 kilo eller nåt. Men jag har kommit under en magisk gräns,hehe..
Varför finns det såna gränser som är svåra att komma under?
Oftast en jämn siffra. Jaja nu är jag under den iallafall och ska försöka hålla mej under den.

Nä nu är det dags att köra barna till skola och dagis, och sen hem å äta frukost för att sen dega lite i soffan och sen börja jobba klockan 13...


16/7 = 8 år

Idag firar vi.
Elelr ja, firar och firar, jag hinner ju åka hemifrån innan Martin kommer hem.
Men idag är det iallafall åtta år sedan vi blev tillsammans. Vi har hunnit med mycket på åtta år,hehe.
Vi har flyttat tre gånger, vi har två underbara döttrar, vi har förlovat oss. Och om två veckor gifter vi oss.
Synd att jag jobbar kväll men vi får väl fira en annan dag istället.

Och lite lägligt så kom ett paket hem idag med en tröjja som jag beställt till Martin, så den ligger på köksbordet med en liten lapp,hihi...

Vi brukar inte köpa presenter till varandra, men eftersom den kom hem idag så får den symbolisera 8 års dagen lite..
Vi köper inte presenter till varandra så ofta, utan vi lägger pengar på det vi vill ha gemensamt, som te3x fyrhjulingen vi köpte för nån vecka sen..

sliten

Usch ögonen går i kors,ont i skallen har jag också. Jag får på tok för lite3 sömn när jag jobbar kvälls skift. När jag jobbar dagskift så kan jag styra min sömn lite, är jag riktigt trött kan ja gå och lägga mej redan vid 20 tiden. För vi går ju upp vid 5 varje morron..

Men nu när jag jobbar kväll så slutar jag ju 23, kommer hem 23,30. Då duschar jag sen går och lägger mej så somnar väl runt tolv- halv ett... Och sen upp vid 5-6 då ungarna vaknar..'

Helt slut efter bara 3 dagar. Nu är det bara två kvar, eller på fredag slutar jag ju 19 så det ska bli skönt..

Har ju ett ganska krävande jobb.. Dvs rörligt. Man går hela tiden, sitter bara ner när jag har rast, så det är ganska intensivt. Man måste tänka mycket oxå.. Och sen denna värme oxå, har väl runt en 35 grader inne i fabriken.. Så inte konstigt om man blir trött..


Ska försöka sova en stund efter jag har lämnat ungarna på skola och dagis..


trött

Usch för att jobba kväll och sluta 23, inte direkt så jag får sova längre på mornarna för det. Barna vaknar ju tidigt iallafall.

Allt gick bra på jobbet fram till halv tio då ena delan av maskinen började krångla som sjutton, så sista 1½ timmen gick åt till att försöka få ordning på det..
Kom hem straxt efter 23, satt vid datan en stund sen gick jag och la mej..

Hade svårt att somna, min fot gjorde ont...
Men hade väl i princip precis somnat när min telefon ringde, hann inte svara men såg att det var nån från jobbet. Skulle precis sätta på ljudlöst när det ringde igen..
Då var det lagerchefen (alltså inte min chef).
Hon hade fått samtal från securitas att det var nåt konstigt högt ljud i hallen där maskinerna står.
Så jag fick åka till jobbet, hon fick inte tag  i nånannan... Suck...
Så jag ringde upp väktaren å sa att jag var påväg, helt jäkla nyvaken..
Det visade sig att det var en luftslang till fyllaren på en annan maskin som hade släppt, så den låg å blåste luft rakt ner i ett olje kar, så det sprutade olja... men det kunde jag ordna som tur var...
men nu är jag trött...


jaga måsbebis

Glömde ju skriva igårkväll att jag fick agera mås jägare igår kväll..
Fabriken jag jobbar på ligger precis vid havet vid en hamn.. Så det är ganska så många måsar runt omkring. Dom har byggt bon på taket osv..


Så igår när jag gick runt och städade lite så hörde jag ett konstigt ljud. Som maskinoperatör så lyssnar man mycket på olika ljud, man lär sej på höra på ljudet om någonting är fel osv..
Så jag gick för att kika vad det var som lät, det lät lixom som ett litet skrik, men kunde mycket väl vara ett band som kärvade eller så.

Men så var det en liten måsbebis som sprang runt på golvet och skrek, så då var det bara att försöka mota ut den.
Jsg öppnade ena stora porten och gick bakom den,så den sprang ut.. Jag stängde porten igen.

Vi har en liten vanlig dörr står öppen för att få lite luft där inne.
Så efter en typ 10 minuter så kom måsen igen, samma visa igen, jag motade ut den..
Så höll vi på typ 7 -8 gånger...

Sista gången hade den kommit så långt in i byggnaden så jag fick mota den åt andra hållet, så den kom ut på andra sidan fabriken, sen kom den inte in mer, hehe.. Den gick väl vilse...
Men jisses va kul det var, snacka om puckade måsbebis som bara sprang in hela tiden..

Och vi vågade knappt gå ut för måsbebisens föräldrar och resten av släkt cirkulerade utanför dörren,hehe...


kort men ond kväll

Kvällen på jobbet blev ganska kort... Fanns inga färdiga produkter att köra, så jag gjorde det jag kunde sen städade jag lite..

Men jag passade på att göra illa mej iallafall.. Jag halkade i en gallertrappa, eller vet inte om det var halka jag gjorde, fastnade nog med en skon i gallret så jag trampade rakt ut i luften, han suga tag i ett räcke så där hängde jag så jag ramlade lixom ner under räcken på nåt vis..

Det gjorde inte ont just då, men nu när jag sitter still så har jag ont i ryggen och i ena foten.. Foten e lite svullen oxå... Gör lixom ont rakt igenom foten, precis under (i hålfoten) och mitt uppepå... Så den är säkert av,hehe..
Nä men vi får se hur det känns imorrn, kanske bara har sträckt den på nåt vis, samma me ryggen..

Nu ska ja ta en dusch sen gå och sova, är skittrött..


måndag

Usch vaknade och kom på att det var måndag, suck.
Och denna vecka jobbar jag kväll, dubbelsuck... Tycker att det är så jobbigt, då sitter jag typ bara hemma och väntar på att få åka till jobbet.

Barna för börja senare på skolan och dagis så är det Martin som hämtar dom sen.
Nu är han visserligen hemma och sjuk så då behöver dom inte gå så länge iallafall tycker jag, men vi får se.

Ser ut att bli fint väder idag iallafall, så då kanske jag kan ta fyrhjulingen till jobbet. skoj skoj.


slappodag

Idag har det varit en riktig slappdag.. Har visserligen dragit igång ett gäng tvättmaskiner och plockat lite inne..

På förmiddagen åkte jag och Felicia ner till Nynäshamn och shoppade lite... Hittade en present till Pauline från Felicia, sen köpte vi även presenter till Amanda som fyller år nästa söndag. Var in i en ny affär nere i centrumet, skitfina grejjer och inte allt för dyrt, me like...


Sen shoppade vi på apoteket oxå,hehe... Magtabletter till Martin och sen åkte vi hem...
Fast det hände en rolig grej hehe... Felicia behövde gå på toa, och självklart fanns det bara två stycket där man skulle lägga i en femma, jag har typ aldrig småpengar på mig, så vi fick springa till bankomaten, ta ut en hundring... Gå till tobaksaffären och handla en snusdosa, tillbaka till toaletten...

Jag följde med Felicia in, för man vet ju aldrig om dörrarna går i baklås eller nånting..
Nä hon satt där och kissade som mest så började toaletten spola, helt bara sådär.. Vi tryckte inte på nån knapp eller nåt... Jisses va vi skrattade... Sen såg vi att det var en sån där censor som man ska hålla för för spolning, antagligen hade jag stått framför den eller nåt... hihi..

men kul hade vi...


Ynkliga män

Hur kommer det sig att killar alltid är så ynkliga när dom är sjuka? Oc att dom kan somna överallt om dom är trötta..

Martin var skitsur häromkvällen för att jag var så trött så ögonen gick i kors vid 20 tiden, så då gick jag och la mig.

Men sen igår när vi var hemma hos min mormor och morfar så gnällde han att han var trött, så han satt och sov i en fåtölj, trevligt.. Sånt skulle jag aldrig kunna göra, typ sitta och sova hemma hos hans mamma eller nåt.

Sen idag så har han ont i magen, visst han har problem med laktos och så vidare, men det ska alltid vara så ynkligt så man blir galen..

När jag är sjuk, då måste jag iallafall upp tidigt på morronen och fixa iordning ungarna, köra dom till skola och dagis, sen hämta dom.. Kolla upp vad vi ska äta till middag och så vidare...
Hmm...


Japp detta var ett irriterande inlägg.


trött och marängsvisch

Nu har vi precis kommit hem efter en vända på 8 mil enkel resa till Ingarö, sen var vi förbi Huddinge och min mormor och morfar påvägen hem...

Är riktigt slut i huvudet nu, suck..
Så jäkla trött, skulle ja lägga mej ner skulle jag somna, men det är det inte värt...

Så jag sitter i köket nu och väntar på att ugnen ska bli klar så jag kan slänga in hamburgarna där. snabb och enkel middag idag helt enkelt..

Sen ikväll eller lite senare iallafall så blir det marängsvisch, för det har jag lovat barna.. Så det är lika bra att hålla vad man lovat, hoppas jag inte somnar med ansiktet i marängerna bara, hehe...

Åka runt dag

Men det kommer bli lite farande hit och dit.. Ska först till Biltema i Gurraberg och kolla om Mcjackan finns där, sen ska vi till Ingarö där Martins mamma har landställe..
Kommer vara där ett tag, sen ska vi vidare till min mormor och morfar en sväng tänkte vi..

Sen ska vi hem igen. Sen beror det på vädret vad vi ska göra. Är det fint väder kommer vi antagligen vara ute och fixa och grejja lite.. Är det taskigt väder så blir vi inomhus...

Skulle verkligen behöva tvätta lite.. Men det är ju så himla tråkigt...


Föresten så hade jag rätt... Flugan jag pratade om häromdagen, hade kompisar... Suck..
Så det blir nog snart dags för herr flugsmälla igen..


Svar från vigselförättaren

Hade fått ett mail från vigselförättaren igår, men glömde kolla den igår...
Han hade inte svimmat av när han läste programmet,hehe..

Utan han skrev att han tyckte vi fått ihop ett fint program,hehe.. Visserligen består programmet utav två låtar,tsss: Men iallafall...

Inte långt kvar nu.
1 augusti gäller det om nån missat det.. Och allt är i princip klart, kommer säkert komma på en hel del grejjer i sista sekund, men det är skitsamma... Har ju semester veckan innan så det är lugnt..

Känns som om vi har koll på allt, kommer visserligen vara skit nervös, det vet jag..
Jag hatar lixom att stå i centrum och alla ska titta på en... hua, men men det blir nog bra det här...

Helg

Så skönt att det är helg nu. Behövs känner jag... Ska vila upp mig inför 12 dagars jobb i sträck..
Blir jobb nästa helg,suck.. Men sen har jag semester...

3 veckor, hade velat ha minst 12 veckors semester,hehe.
Riktigt slapp dag på jobbet idag, hann med mycket men det kändes ändå segt.. Plus att vi som alltid har fredags möte där cheferna babblar lite.. Men så slutar vi ju ett på fredagar, iallafall om man jobbar förmiddag..

Nästa vecka blir det kvällsskift, sen på helgen vet jag inte än men veckan därpå blir det dagskift..
Hatar och jobba kväll för då måste man klättra upp på berget och stänga cisterner, jobbigt tycker jag..

Bildbevis

Här kommer en blid på den nedrans flugan, en före bild... Tog ingen efter bild efter flugsmällan,hehe


dusch och flugsmälla

Nu sitter jag här nyduschat, så jäkla skönt.. Vi har en sån där dusch kabin med massa olika funktioner, jetstrålar, regn, fotmassage platta mm mm... Skönt och avslappnande...


Nu ska jag bara leta efter flugsmällan så jag blir av med denna jobbiga jäkla fluga som irriterar mej här i soffan. Han har hållt på och surrat och klättrat på en varje dag, men jag gav han en sista chans igår.. men tror ni han lyssnade? Nepp...
Nu sitter han mitt på skärmen och tjyvläser min blogg också.. Och det gör mej riktigt förbannad, hehe.


Så först flugsmälla, sen försöka få upp äldsta dottern ur badkaret vilket brukar vara riktigt jobbigt... Hon älskar att bada..


Översvämming

Ja idag är det nog översvämmning överallt. Har regnat konstant sen man gick upp vid 5 imorse. Usch och fy...

Blev översvämmning på jobbet. En vattenavskiljare hann inte med så det rann ut olja på backen, inge bra... Så då fick det tunga artelleriet komma, det vill säga ragnsells, brandkår och kustbevakning,hihi...

Sen var det nåt högspänningsfel nånstans så alla lampor blinkade i hela byggnaden och vissa delar av maskinen la av... Blev lixom dubbelt jobb när man var tnungen att springa och kolla så inte svets eller limmaskin lagt av...



Sen när man kom hem så höll poolen på översvämmas och ge vika, så då var det bara att börja tömma den...
När ska det sluta?


presentshopping

Jag hämtade Pauline som vanligt runt halv fyra, men Felicia kunde jag inte hämta förrän vid halv fem då dom var på utflykt till en cocacola fabrik..

Så då passade jag och Pauline på att shoppa en födelsedagspresent till Felicia från Pauline... Pauline fick välja helt själv...

Sen gick vi och köpte melon och glass och satte oss på en bänk och åt glassen...
Mysigt..


Sen åkte vi till skolan och hämtade Felicia, då var dom redan på plats och satt och åt glass.
Skönt tyckte jag, för dåå blir det inget gnäll för att Pauline fick en glass,hehe..


Vi köpte iallafall ett par capri byxor (smugglade med ett par till Pauline oxå) ansiktsfärg.
Hon har önskat sig ansiktsfärg eftersom dom har vdet på skolan och fröknarna har målat motiv på dom...
Sen valde Pauline en liten söt handväska som hon ska ge Felicia,hehe..

Så nu är några presenter klara iallafall, skönt...


pyttipanna och annan mat

Blev det för resten av familjen till middag idag.. Jag klarar verkligen inte av pyttipanna... Så för mig blev det fil och flingor och en macka.. hehe...

Fick nog lite för mycket pyttipanna när jag var liten tror jag, då gillade jag det men nu klarar jag inte ens av lukten, bläää...


Samma sak med falukorv, eller det är väl vårat eget fel... Åt för mycket sånt förut, stekt falukorv, korvstroganoff och korv i ugn... Nä det har blivit alldeles för mycket av det, så nu skriker jag rakt ut när nån i familjen föreslår falukorv till middag,haha...


Samma sak med makaroner... Okej i gratäng, men bara vanligt kokta makaroner går bort...
Därmed har vi ett problem då vi har två små barn hemma som tjatar om korv och makaroner,, suck...



Vad har ni för maträtter som ni har tyckt om, men som ni ratar nu?


ordförande

Vi har en fack klubb på jobbet, med ordförande, sekreterare, kassör osv...
Nu är det så att hon somm är ordförande går i pension (jag är vice ordförande) så idag hade vi ett litet möte där jag tog över hennes post..
Så numera är jag ordförande...

Inte så jobbigt som det låter,men lite att hålla koll på iallafalll...
Ska bli spännande och se om jag grejjar det här,hehe...
Men mina kollegor står bakom mej så det är bra...


Nu regnar det igen, det åskade en stund på dan... Jag verkligen hatar åska, usch...
Nä ja skoja bara, nu skiner solen...
Snacka om skiftningar i vädret,hehe...

Föresten, det blev inget bad igår, jag somnade,hihi


Grillad kyckling

mmm, proppmätt just nu. Martin ringde när han var påväg hem,så då startade jag grillen och grillade kycklingfilé..
Sen när Martin kom hem med grönsaker så gjorde jag en smarrig sallad med gurka, paprika, lök, sparris, majs och fetaost... Mums mums...
Och en dressing med chiliolivolja och äppelcidervinäger...
Och självklart bearnaisesås...

Så nu sitter jag på soffan och jäser,hehe...

Ska kika lite på tv tänkte jag och sen gå och ta mig ett bad, skulle vara riktigt skönt..

Om jag inte somnar innan vill säga..
Är riktigt trött...


segt

Jisses va segt det är att jobba dag, har ju vant mej vid natt jobb nu...
Men men skönt att kunna slappa hemma på kvällen utan att behöva tänkta att "snart ska jag till jobbet"...
Men ont i skallen har jag och så slog jag i knät, precis rakt på knäskålen, satans va ont det gjorde... Benet typ vek sej, men sen gick det över efter 10 minuter...
Jag hatar alla dessa puckonerver man alltid slår i...

Vi hade lite möte idag, har vi alltid på måndagar runt klockan 15... Då snackade vi lite om semestrarna... Dom flesta går på semester nästa vecka, så vi som är kvar kommer få ett helvete... Suck... Dom har till och med planerat in helg jobb vecka 30... Och då måste jag påminna er om att vecka 31 och 32 stänger fabriken ner, så det sista vi ska göra innan alla har semester är att jobba över på helgen... Kul!!!


Nu kör vi ju tre skift på den maskinen jag jobbar på, dvs dygnet runt... Från och med nästa vecka så är det bara jag där på den maskinen... Så min chef kom och förberedde mej för lite övertid... Tack tack tack, precis vad man behöver... Pengarna ja, men fritiden då...

Suck suck dubbel suck..


Sightseeing

Känns som om man varit på värsta sightseeingen idag...
Först lämnade vi av Felicia hos en kompis, sen Pauline hos en kompis...
Sen var vi på Biltema där vi köpte lite grejjer till fyrhjulingen... Bland annat handskar och nya backspeglar..

Sen åkte vi till min mormor och morfar där vi fikade och tittade på en video från då jag och brorsan var små, runt 9-10 år var vi... Skitskoj...

Sen drog vi vidare till en kompis som säljer ljus, jag hade beställt ljus för några månad sen, men det har inte varit nåt tillfälle att åka å hämta dom...

Så idag passade vi på, satt å snackade lite skit också, alltid trevligt,hehe..

Sen åkte ja å Martin och käkade lite lunch och vi har precis kommit hem, hämtade ungarna påvägen hem... Så nu är familjen samlad igen...

Felicia är skittrött och kollar på tv... Pauline är ute med Martin och pular med fyrhjulingen...
Och här är jag..,hehe


fyrhjulingen

Fasen va kul det var att köra fyrhjulingen... Övningskörde lite på våran lilla väg först för att få lite känsla för gas och broms... Sen åkte jag en liten sväng, riktigt kul...
Fast jag har ingen aning om hur fort jag körde för hastighetsmätaren hakade upp sig...
Men det fixade vi när vi kom hem...

Sen kom Martins syrra och min pappa hit på besök...
Vi fikade och snackade skit, sen käkade vi tillsammans... Vi grillade kött och så plockade jag upp dom första potatisarna för iår... Hade olja och kryddor på dom och så in i ugnen...
Skitgott, och en stor sallad till, så vi är fortfarande mätta trots att det var vid 14 tiden vi åt...

Martin va till Lidl idag oxå, där hade dom ju Mc tema, så nu har jag en egen hjälm och så köpte vi varsina mc byxor... Billigt å bra...


Våran nya leksak

Nu har Martin kommit hem med våran nya leksak... Det hördes när han kom...

Såhär ser den ut...






Så coolt, synd bara att jag är för trött för att köra den idag... Fast jag tror inte att jag har någon chans idag iallafall, den lär vara upptagen,hehe


Trött

Kunde inte somna om efter att jag vaknat av åskvädret, så nu e jag lite trött måste jag medge...
Har iallafall varit å handlat lite gott till ikväll, sen har jag hämtat barna på skola å dagis...
Nu sitter dom å kikar på disney å jag slappar på soffan... Tror nog att det blir en tidig kväll idag...
Men inte allt för tidig hoppas jag, då vaknar man så tidigt imorrn och det vill jag ju inte...


Vi har inget bestämt för helgen och det är skönt...
Vi ska väl åka en sväng till min mormor, men annars är det nog lugnt...

Martins syrra skulle kanske komma över en sväng imorgon också, ska bli trevligt...
sen hoppas vi på hyfsat väder så man kan plaska lite i poolen...
Ungarna tjatar redan nu, men det är jag på tok för trött för...


Pigge piggsvin

Vilket jäkla åskoväder... Vakknade av att hela huset skakade...
Jag hatar åska, iallafall när jag är hemma själv...
Och så vet jag att Felicia sitter på skolanoch antagligen gråter just nu... Hon är verkligen livrädd för åskan, stackarn...

Nä nu ska ja stänga av allting å dra ut lite kablar.

Äntligen helg

Tjohoo, nu tar jag helg...
Har precis lagt mig i sängen.. Så när jag har sovit så är det helg... skönt...
Egentligen så skulle jag med ut me jobbet ikväll.. Men jag tror jag skiter i det...
Dom skulle samlas vid 14 tiden vid en stor äng för att grilla och spela brännboll, vilket jag tycker är jätteroligt...
Men som jag känner mej just nu så tror jag inte att jag kommer orka det... Är helt slut... Så jag tänker sova ut ordentligt istället...

Martin kommer hem sent idag oxå... Han skulle åka och kika på en grej  som vi båda vill ha... Hoppas bara att den är fin och att den går bra... Skulle vara skitkul...

Nä nu ska ja sova...

ingen där

För typ tredje dagen i rad så var ingen på skolan när jag kom dit. Visst det är jättekul att dom gör massa utflykter med fritids, men nu börjar det bli tröttsamt att åka fram och tillbaka dit..


Ska nog börja med att hämta barna senare istället, för det verkar som om dom alltid kommer tillbaka runt 16 tiden..


Är ritkigt trött idag, svårt å sova när detär så här kvavt ute, skulle behöva ett riktigt åskoväder så det rensar ur luften lite...

Sen så tål jag ju inte värmen så bra,full med utslag överallt.. På armar, ben, lår och magen... Kliar som satan...

Så jobbigt, blir ju inte bättre utav jobbet heller, där man måste springa runt och blir oljig osv... Bläääää...


En natt kvar, sen helg, tjohoooo...

Eventuellt ska ja åka till jobbet imorrn eftermiddag oxå, vi ska ha lite grillkväll å lira brännboll... men det var från 14 tiden så vi får se om ja orkar...


glömde

Just det, glömde ju skriva att nu kan vi börja nedräkningen. Idag är det exakt en månad kvar tills bröllopet,tjohooo..

och idah är sista svarsdagen, och vet ni vad?? Alla har svarat hehe...
Och alla utom en kommer, men det visste vi nästan, för han sa det när han  fick ingudan att det inte var säkert att han kunde komma...
Så 43 vuxna och 18 barn blir det,hehe...
Kommer våran gräsmatta bli utnött eller vad?


Och allt e i princip klart, lite smågrejjer dom måste inhandlas strax innan bara...


nattuggla

Jobbar ju natt denna vecka, därför lite seg på att uppdatera, sorry..
Känns som om man bara jobbar, sover hämtar ungar, plaskar i poolen sen jobbar igen...
Full rulle på jobbet å det är så jäkla kvavt och varmt där inne,bläää

Så nu har mitt exem kommit tillbaka på armar och ben,suck...

Kliar som fasen...


RSS 2.0