Fy bubblan

Är så sjukt trött idag. Känns i kroppen och huvudet att jag jobbade två pass igår, dag och sen natt. 
Även om natten var lugn så är det ju oerhört lite sömn man får, runt 1-11/2 timme ungefär. Och inte nog med det så var jag på vippen att få jobba dagpasset oxå. 
Då ena assistenten ringt sig sjuk imorse. Men behövde bara stanna typ en timme. Som tur var, för mitt huvud höll på att sprängas kändes det som. 
Sen har jag bara slappat här hemma. Och inatt får jag soooooova... 
Sen blir det tre jobbnätter igen.

Söt kisse har vi iallafall.
Jobbdag

Idag är det en riktig jobb dag. Först 8:15-14:15. Sen hem, vila lite och kanske äta lite mat. Sen tillbaka för ett nattpass, 22:45-08:15.
Börjar bli redigt sliten nu, vi är hela tiden så jäkla underbemannade att vi få som jobbar sliter ut oss. Tröttsamt!!!

Har föresten skickat in en egenremiss till Ersta sjukhus för en ev sleeve operation. Hoppas hoppas hoppas att jag får igenom det. Har gått upp runt 20-25 kg på två år. Cv vad jag än gör så går det sakta uppåt. Orkar inge mer snart. Knäna och fotlederna tar stryk. Och vad jag än gör så hjälper det inte. Tränar, promenerar och äter sjysst. Inget hjälper. 😢

Sjukt tråkig

Alltså allt känns så tråkigt just nu. Finns inge roligt att göra.

Jag har varit sjukskriven i omgångar. Blodtryck som är högt, går nu under medicinering för det. 
Har fått göra datortomografi på huvudet eftersom jag har så ont i huvudet jämt, och är extremt trött och snurrig.
Skallröntgen visade att det sitter något i ena bihålan. Så nu väntar ett besök (9/3) på öron/näsa/hals för att kolla upp det.
Är faktiskt skitvervös för det. Och orolig. Men vågar inte riktigt visa det. Känns som om ingen annan tar det på allvar. Finns alltid de som är värre och mår sämre. Så det är likabra å hålla käften.

På jobbet går det väl bra, nybliven arbetsledare för ASSI gruppen. Jobbar bara nätter just nu, ganska skönt men ändå jobbigt. Dvs ingen sömn hälften av nätterna på en månad.

Vi har föresten skaffat en liten kattunge nu. Iris heter hon. Skitsöt!

RSS 2.0