Blandat

Kommer ett litet bland inlägg.

Vann tävlingen som jag hade länkat i förra inläggert, tjohoo. Nu väntar jag bara på att höra något därifrån så ska jag beställa en yoga matta.

Idag ska vi ha kalas för Felicia. Hon fyller inte förräns på måndag Så från oss får hon inget nu. Ska snart börja fixa iordning lite här. Juförsej är bara jag vaken nu så jag inväntar de andra.

Sen en sak jag är riktigt irriterad över. Tränar ju en hel del nu, men inte fan går jag ner i vikt. Nu hade jag gått upp ett kilo. Hade jag varit hyfsat normslviktig så hade jag tagit det som ett muskel kilo. Men nu när jag har typ 15 -20 kg som jag vill bli av med så blir jag riktigt irriterad. Då har jag ändå hållt kosten hela sommaren, nåt besök på McD när man varit ute på färd har det blivit. Men här hemma har det blivit bra mat med lågt kolhydrat intag. En jäkla tur att jag tycker att det är kul att träna annars hade ja säkert lagt av eftersom inget händer ändå.

Tävlar

Är med och tävlar på en blogg som inspirerat mig otroligt mycket. Hon kommer med massa goda nyttiga recept som man bara måste prova på.

Här kommer en läng till själva tävlingen: Tävling Man kan  vinna precsentkort på 300:- på beachandmotion.se  toppenbra.

SEMESTER

Äntligen, imorrn är första dagen på semestern. Så jäkla skönt och efterlängtat.
Tror inte jag sett fram emot semestern så mycket tidigare år som jag gjort iår. Så himla taskig stämning på jobbet så man vill helst inte vara där. Så nu är det verkligen skönt att slippa stället på 3 veckor.

Har tröttnat på draken lite nu, så just nu bor han i en plastpåse i lite olika delar. =)

Istället så ska jag göra en väska till mej. Gjorde ju en förut som mamma sydde foder till, men den vart lite för liten tycker jag. Så nu gör jag en ny. Ska försöka komma ihåg å ta bilder sen.

Sen så håller jag på med en filt, eller det är vad jag tror det ska bli, men det kanske slutar som en kudde,haha.

Var å tränade idag igen.. Eller det är jag ju nästan varje dag, Men idag var det riktigt tufft.
Körde först ett Zumba pass, sen direkt efter ett body step pass. Mådde riktigt illa när det var halva step passet var kvar. Men jag klarade mig igenom det.

Efter middagen sen mådde jag skitbra igen... Så jag tog nog bara ut mej lite för mycket.  =)

Går framåt

Går framåt med min drake nu, hartyvärr inga nya bilder. det kommer när fötterna är monterade.
Den är verkligen rolig att göra, trots att jag hatar när man måste göra flera likadana saker, hehe.

Har fått mitt hemlispaket från Anna Nilsson nu oxå, jättefina saker. Garnet var skitfint, teet gott, godiset och nötterna är slut.
Nu hoppas jag bara att mitt paket ska komma fram till rätt ägare oxå. Verkar som om det är på vift. Det borde vara framme nu tycker jag. Får väl skicka ett nytt annars, men lite tråkigt är det om det skulle vara försvunnet.

RSS 2.0