Konstigt

Körde en liten väg och mät dag idag. Tycker jag har så himla konstigt resultat. Så här ser det ut:
 
 
datum               vikt       midja      mage          lår         arm
 
2012-03-25      86kg       93cm     109cm        64cm      34cm
2012-09-29      90,5kg    89cm      107cm       63cm      33cm
 
 
Där ser man ju att vikten gått upp rejält, 4,5kg..  Inte bra.. Till saken hör att i början där slutade jag snusa oxå. 
Men sen ser man ju att jag minskat några centimetrar iallafall.. Så då borde det ju vara muskler som blivit större, eller befintliga iallafall. =)
 
Sen har jag varit upp på 92kg emellan oxå. Så himla konstigt.
 
Men nu i oktober så ska jag gå med mamma på en iso diets kurs. Ska blir riktigt intressant. Så jag hoppas att det kommer hjälpa till lite. Tror att jag äter för lite eftersom jag tränar som jag gör.
Ska bli intressant och kul på kursen.
 
 

Vabdag

Igår blev det en halvdag på jobbet för mig. Felicia var hemma och sjuk så jag åkte hem till lunchen. Idag har jag varit hemma hela dagen. Men ingen vila för det.
Har kokat äppelmos, sockerfri. Hade i en massa kanel så den blev jättegod. Sen så har jag varit och handlat så vi kunde baka äppelknyten, de har precis blivit klara.
Nu sitter jag i soffan och ska fortsätta sticka lite på min halskrage.

Har kommit igång igen med träningen oxå. skönt. Blev ju ingen operation av ögonen, utan nu måste jag vänja ögonen vid svagare linser. Det är jobbigt kan jag säga, ont i huvudet varje dag. Men men, det får gå.

Mamma har bokat in oss två på en iso diets kurs oxå, ska bli riktigt spännande. Hoppas det är nåt man kan fortsätta med som känns bra. Ska bli riktigt kul.

RSS 2.0