läkarbesöket

Var ju till läkaren idag på dagen, som tur var så var mamma kvar här så hon kunde ha Felicia hemma, så slapp jag dra med henne dit oxå..
Fick iallafall komma in till en jättetrevligt läkare, först såg han lite skrämmande ut hehe, långt hår, långt skägg, små runda glasögon.. Men han var jättetrevlig och lyssnade verkligen på vad man sa..
Han lyssnade på hjärta och lungor,klämde på magen och halsen osv..
Sen satt vi och pratade.. Jag berättade att jag hela tiden är så ruskigt trött och har huvudvärk varje dag.. Han kollade upp alla mina gamla prover, men tyckte inte att dom var så himla låga som det låtit på de andra läkarna jag träffat för ett år sedan ungefär..
Men han tyckte det lät konstigt att jag var så himla trött.. han frågade ut lite om olika sjukdommar i släkten, berättade det jag kom ihåg, om min mormors alla sjukdommar, brorsan som har diabetes osv..
Sen så sa han att han ville göra en riktig genomgång, dvs provtagningar..
Så jag har idag lämnat 5 rör med blod.. Och ska tillbaka till samma läkare nästa vecka för att få svar... Visar inte proverna någonting så ska han undersöka lite mera... Så det verkar vara en läkare som inte ger sig iallafall..
Det är bra..

tröttsamt

Sitter hemma med en sjuk Felicia även idag.. Börjar bli tröttsamt.. Hon har ont i halsen och huvudet och är alldeles blek..
Jag orkar snart inte längre.. Börjar bli tröttsamt för mej oxå..
Ska til läkarn idag iallafall.. Inte Felicia utan jag, ska ta nya blodprover osv, kolla upp varför jag alltid har ont i huvudet och varför jag är så himla trött hela tiden.. Antar att det har med blodvärdet att göra... Sen att man är med i en massa olika projekt på jobbet som är viktiga, mycket att hålla reda på, mycket som står på spel.. Ska lära mej en ny arbetsuppgift...
Sen så hålla reda på alla tider som har med barna att göra... Föräldra möten, utveckligssamtal, ögonläkare,bvc..
Mitt huvud orkar snart inte me lägre..

Är det den berömda väggen man har i sikte??


vaccin

Usch,sitter och grubblar över detta med influensavaccinet.. Ska man ta det eller inte. Just nu är det barnen som vaccineras i denna kommun.
Men jag har inte bestämt mej än för om barnen ska vaccineras.. Känns lite läskigt, men sen är det ju läskigt med själva influensan oxå.
Media hjälper ju inte direkt till, dom skrämmer ju bara upp en. Sen när man frågar runt så svarar alla så olika, vissa har/ska självklart vaccinera sig och vissa är helt emot..,
Om man inte vaccineras och det händer nåt så kan man ju aldrig förlåta sig själv. Tex om jag inte skulle vaccinera barnen och dom blir jätte sjuka och kanske inte klarar sig..
Sen å andra sidan så har ju några dött av vaccinet, skulle det hända så skulle man inte heller förlta sig själv...

Hur har ni andra gjort?


utbildning

Har varit lite frånvaranade här några dagar.. Går på truck kurs nu hela veckan..
Var helt slut igår när jag kom hem, är ju inte van att sitta i skolbänken direkt..
Men nu är teoridelen avklarad iallafall...
Har haft två dagar teori som avslutades med ett prov idag.. Det klarade jag fast jag var nervös,hehe... Hade alla rätt till och med, tsss...
Imorrn startar den praktiska delen, då ska vi börja köra truck..
Har fått se banan vi ska köra på,ujujuj.. Verkar lite läskigt faktiskt, men jag hoppas att det ska gå bra... Har ju aldrig kört motviktstruck så det är lite pirrigt faktiskt..
Men som dom andra säger, det ska nog gå bra, bara jag som jagar upp mig själv..
Och han som håller i kursen säger att det är som att köra bil ungefär, och det kan jag ju,,

RSS 2.0