motionscykel

Har varit och shoppat en motionscykel idag, riktigt skönt..
Har monterat och kört en vända redan... Nu har vi möblerat i vardagsrummet så att man kan har den stå bakom ena soffan och den är inte i vägen så då kan man cykla och kolla på tv samtidigt... Och samtidigt känna sig lite nyttig...
Var också och köpte vinterskor till hela familjen..

Sen har vi varit hos mormor och morfar och ätit lunch.. Innan lunchen så krattade vi lite och jag körde med jordfräsen där dom haft ett grönsaksland, men nu ska det bli gräsmatta.. Så nästa helg blir det väl gräsfrön slängda där tror jag...

Sen har vi bara varit hemma.. Sjungit lite,haha.. Har fixat disneys sing it till ungarna på nintendo wii.. Jisses så kul det är och så gräslig man låter.. Blir jätte lustigt ljud i mikrofonen.. Men skoj är det..


länge sedan

Nu var det länge sen jag skrev, har inte haft tid eller ork..

Är iallafall tillbaka och jobbar nu denna vecka..
år inte riktigt bra ännu, fortfarande huvudvärk och så jäkla trött hela tiden..
Har bokat tid hos företagsläkaren, så nu kommer det bli massa blodprover och så igen.. Var ju där förra året och då visade det sig att mina blodvärden var riktigt låga så jag fick tabletter att käka.. Men blodvärdet steg inte iallafall...
Så nu ska jag dit och be dom göra en riktig koll, för jag tror tröttheten och huvudvärken har mycket med det att göra..
Så den 9e ska jag dit..

Går riktigt bra på jobbet, har gjort en del blandningar själv nu oxå,så det är kul.. Men jag har ju alltid min handledare att fråga.. Fast från och med nästa vecka kommer jag blanda själv, lite läskigt.. Då ska handledaren jobba kväll så då kan jag inte fråga honom heller.. men men, det går nog bra.. bara jag som är osäker på mej själv tror jag..


smått bättre

Ja liite bättre mår jag, men är inte bra.. Febern pendlar fortfarande, huvudet känns lite bättre..
Men det kanske beror på Ipren oxå, tar ju 2-3 per dag för att kunna må lite bättre...
Pratade ju med vårdcentralen och dom sa att jag skulle vänta några dagar till och sen se hur det var, så jag får väl hoppas på att det går över av sig själv..
Men det börjar bli riktigt tråkigt att bara ligga på soffan, men och andra sidan så orkar jag inte så mycket mer...

Det positiva är ju att man hinner se en del serier som man inte hinner se annars,hehe..


Sjukt fortfarande

Är fortfarande sjuk.. Kändes lite bättre imorse, ingen feber då iallafall..
Har visserligen inte tagit tempen sen i lördags, men man känner ju om man har feber.. Svettas och fryser om vartannat...
Igår frös jag skitmycket när jag var inne.. Låg i soffan med en filt, men när ja hämtade barna så svettades ja som aldrig förr... Suck..

Har legat på soffan idag oxå, hade tänkt tvätta lite eftersom jag är hemma, men har verkligen inte orkat det.. Känns nästan som om febern är tillbaka... Så jag blir nog hemma flera dagar från jobbet, tråkigt då jag börjat på en ny avdelning.. Suck igen..


sjuk

Usch jag hatar att vara sjuk, känns som om man inte har tid med det lixom..
Har legat däckad hela helgen, feber som gått upp och ner med hjälp av ipren...
En huvudvärk som inte riktigt vill släppa..
Började redan i fredags på dagen, då kändes det som om det var bihåleinflammation på gång, har aldrig haft det men fått förklarat för mig hur det känns.. Lixom ont i näsan och upp över pannan..
Men sen kändes det bättre, sen kom febern och huvudvärken... Suck..
Så nu ligger jag hemma i soffan och tar det lugnt, fåse om det blir jobb imorrn.
Eller om man blir hemma imorrn oxå..

phua, trött

Nu har man kommit hem från Berlin och vardagen är tillbaka som vanligt igen...
Förutom att jag jobbat en timme längre per dag nu,vilket känns i huvudet... Man blev ju van vid skifttiderna, men nu kör jag 7-16 varje dag.. Jobbigt och tråkigt.. Blir ju längre dagar  för ungarna också,vilket jag tycker är jobbigt, men dom verkar klara det ganska bra.. Änsålänge iallafall..

Går bra på jobbet, har snappat upp en hel del redan så det kan nog bli en "blandare" av mej också.. Hehe..
Men det tar lite tid, så jag har sagt till att jag vill ha den tid det behövs tills jag känner mig trygg att köra på själv där, så det hoppas jag att dom ger mig..


Hemma

Nu är vi hemma igen, eller ja, vi kom ju hem inatt.. Men nu har barna kommit hem också och kikat på alla grejjer vi köpt till dom. Dom blev jätteglada... Synd att det inte fanns mera Hannah Montana grejjer där, men fick tag i lite grejjer i allafall..

Och sen en hel bunt med kläder oxå, och deet uppskattas alltid,hihi..

Sen hade jag ju köpt lite saker till pappa oxå eftersom han var barnvakt från torsdag tills idag, stackarn,hehe

Men det hade gått bra iallafall.. Felicia hade blivit lite ledsen vid två tillfällen och ville hem till mej, men hon lugnade sig ganska snabbt eftersom hon visste att jag inte var hemma..

Sen så kräktes Pauline i bilen påvägen hem, vet inte om det var åksjuka eller om det är nåt på gång, vi får se under kvällen hur det blir..

Hon har ätit lunch nu iallafall..

Nu sitter vi i soffan och tar det lugnt, är riktigt sliten och har ont i huvudet, men det är nog för att man sovit lite för lite.. Kom hem straxt efter tolv inatt, packade upp lite saker som skulle in i kylskåpet, sen läste jag ett tag.. Gick upp straxt efter 8 imorse..

Sen har vi varit en vända på banken och fixat med ett lån och sen fixat med pensionsparande osv..

Så nu blir det slapp..


sista kvällen

Idag är det sista kvällen här i Berlin, har verkligen varit en toppenresa.. Har hunnit se väldigt mycket..
Nu kanske inte min stavning är helt hundra men iallafall..
Igår började vi med att gå bort till Berlin Zoo där vi traskade runt och tittade på en massa djur, stog typ 5 meter från ett lejon som röt,, Jäklar vilket ljud det var, riktigt häftigt.. Var en jättemysig djurpark..
Efter det gick vi vidare mot Siegesäule, ett stor staty uppepå ett torn... Man fick gå in i tornet och upp och kika.. Jag och Martin gick upp, man trodde inte att det skulle vara så högt, men shit vilken hjärtklappning och mjölksyra man hade när man kom upp... Och vilket utsikt.. Coolt..

Efter det gick vi till Brandenburger tour.. Dvs gränsen förut mellan öst och väst.. Den stora porten som var stängd,ingen fick gå igenom då.. Riktigt häftigt att se...
Sen efter det så gick vi till Check piont Charlie.. Museet om olika flykt försök osv.. Jätte intressant, men samtidigt hemskt att läsa om alla dessa som fösökte fly men som inte klarade sig.. Men även kul att se hur påhittiga folk var.. Gömde sig i högtalare och ombyggda bilar, firade sig över muren på rep, grävde tunnlar osv.. Men grymt för alla dessa barn som blev tvångs bortadopterade och fortfarande inte hittats.. Usch..

Sen gick vi tillbaka mot hotellet... Gick runt 2,2 mil igår, det känns i benen idag kan man ju lätt säga..

Idag tog vi tunnelbanan längre in till östra delarna av Berlin, och där har vi shoppat och shoppat och shoppat.. Till och med shoppat en till resväska eftersom vi inte fick plats med allt i våran vi hade med oss,hihi..

Imorrn bär det av hemmåt, men först på kvällen...
Så det blir lite promenerande imorrn oxå innan och titta lite..

En kyrka som blivit bombad,men som dom låtit stå kvar, riktigt maffig..




Siegesäule- det höga tornet


Där uppe vid gallret var vi, hööögt..


utsikten


En bit av Berlin muren som står kvar.



En fot på öst och en fot på västsidan. Så här tjock var alltså muren.


Hej från Berlin

Ligger nu i sängen på hotellrummet, Jättefint hotellrum på 6e våningen på en liten tvärgata från Kurfuerstendamm, dva stooora shoppinggatan i Berlin...

Vi kom till hoterummet runt tre halvfyra tiden i går eftermiddag, då slängde vi bara i resväskan sen gick vi ut på stadsvandring... Riktigt häftig stad, nu förstår man varför den kallas för världens nav.. Så jäkla mycket affärer här.. Och alla märkesa affärer ligger överallt,cartier, hugo boss, rolex, hermés, yves saint laurent mm mm..
Inte för att man vågar gå in där,dom tar säkert inträde,haha.. kikade lite i fönstrena, nu kommer jag inte ihåg på vilet märke, men en munkjacka kostade 2998 euro, alltså lite drygt 30 000 tusen kronor,haha tänk om den krymper i tvätten,tsss..

Idag blir det mer vandring på stan, ska till Berlin zoo, sen får vi se om vi orkar med Check point charlie i dag efter det, eller om det ´blir Oktober fest ikväll.


Idag bär det av

Jajamen, idag är det dags... Idag åker vi till Berlin.. Det ska verkligen bli skitkul, har sett fram emot det...
Ungarna är lite speedade nu, domm ska åka med sin morfar till hans husvagn, så dom har sprungit runt och packat sina väskor,hihi...
Idag hade vi tänkt ta sovmorron,men icke då... Pauline ville upp kvart i fem, suck.. Tidigare än vanligt alltså..
Det är nog en liten dam som är lite spänd tror jag,hehe..

Jag kommer ha med mig datorn,men vi får se om man hinner skriva nåt här.. Vi kommer nog ha fullt upp.. Det är ju oktoberfest där nu också,hehe..


tjohoo

Då har man jobbar första dagen på nya avdelningen.. Gick väl hyfsat, gick mest brevid och lyssnade och ställde frågor, inte direkt att man ställer sig och blandar en olja själv första dagen... Sen så hann jag ju inte vara där hela dagen eftersom det var en del av Lean projektet idag,så då fick jag gå därifrån och vara med där i 3 timmar.. Men men det var kul...

Nu är det bara två arbetsdagar kvar sen åker vi till Berlin, ska bli nice..


4 år

Idag är det fyra år sedan min farfar gick bort.. Det var väntat men ändå ganska jobbigt.. Han var sjuk och gammal, han skulle ha fyllt 90 år samma år han gick bort...
Vi var upp till graven igår innan vi åkte till mormor, det var fint fixat där med kantsten och så.. Tände ett ljus och pratade lite med ungarna om vem farfar Sture var, dom kommer inte ihåg honom..

Sen åkte vi och fikade hos mormor och morfar, mormor fyllde år i torsdags så det blev tårta och kakor.. Efter det så blev det storhandling på Maxi och lunch på McD...
Sen tog vi det bara lugnt hemma, ute kunde man inte vara för det spöregnade hela kvällen..
Nu regnar det oxå.. Felicia ska iväg på kalas och Martins syster med dotter kommer hit om en stund.. En hyfsat lugn dag idag oxå alltså..


fredagsmyzzz

haha den reklam låten sätter sej verkligen på hjärnan... Jag nynnade lite förut, nu går hela familjen och skrålar fredagsmyzzzz hihi..

Hade en hyfsat lugn dag på jobbet idag, maskinen var pajj när jag kom dit,hehe.. Så det vart inget gjort på hela dagen i princip.. Men vi fixade en massa saker vi inte hinner med annars så det var toppen, chefen var nöjd..

Imorrn ska vi på fika hos mormor som fyllde år i torsdags, trevligt..
Sen ska vi nog bara ta det lugnt resten av helgen.. Känner mig riktigt sliten, vet inte varför, har ju varit ganska lugnt på jobbet denna vecka..

Men det har ju varit en massa tänkande, och det vet vi ju alla att det jobbigt...


haltande Felicia

Hade precis vart in och snackat med min arbetsledare på jobbet om att jag skulle ösa på tills min kollega som jobbar kväll kommer, så att vi skulle hinna me allt som vi ville denna vecka..
Så ringde telefonen, såg att det var från skolan.. Så jag svarade..
Då sa fröken att Felicia hade ramlat från en gungbräda och slagit knät i en sten..
Hon ade jätte ont och hade redan suttit i en halvtimme utan att det kändes bättre...¨
Så jag stängde av min maskin och åkte till skolan för att hämta henne..
Hon haltar en hel del och har ont, men hon kan gå¨hyfsat normalt så jag tror inte man behöver åka till en läkare och kolla upp det.. Tur det..

Var föresten inkallad på ett samtal med Vd + min arbetsledare idag.. Alltid lite läskigt..hehe..
Dom vill att jag ska gå över till en annan avdelning på jobbet och se om jag kan få till några vettiga rutiner och ordning och reda.. För just på den avdelningen så ser det förjävligt ut..
Ska bli riktigt kul.. Ska lära mej miniblanderi.. dvs blanda till oljor, ska verkligen bli kul...
Men jag ska fortsätta vara med i projektet där vi ska öka effektiviteten på linorna... Så nu blir det fullt upp..


RSS 2.0