Kallelse

Jahapp, då fick man kallelsen. Inte bara till en grej utan fyra!
1 juni ska jag till VC för min hand. Tror det är karpal tunnel igen 😞

Den 11 juni ska jag först på ett gruppsamtal med en sköterska på Ersta och efter nån timme är det gruppsamtal med dietist. Inför en eventuell sleeve operation. Jajks, nervöst!

Sen den 22 juli så är det läkartid på Ersta med kirurgen som avgör om det blir sleeve eller inte. 😳

Jag är ju som vanligt så oerhört optimistisk så jag tror ju inte att jag kommer bli beviljad op.
Skulle gärna vilja göra op som hjälp på traven, kommer ju fortsätta träna och gå PW men som sagt, hjälp på traven. Vi i min släkt verkar ju ha stora problem med vikten. Alla blir typ feta efter 30 åts åldern. Vill ändra den trenden. För min egen skull och för mina barn.
Så håll gärna en tumme! 😊

Resultat

Mina promenader och småjoggningar har visat lite resultat.
På en månad har jag gått ner 2,1 kg och minskat 14,5 cm sammanlagt runt om på kroppen. Känner mig toknöjd. För idag är en sån dag jag känner mig riktigt uppsvälld och plufsig, så kul med sånt resultat.

Sen har vi även beställt nytt kök. Wohoo!
Åkte till ikea igår på morgonen och ritade upp köket med hjälp av en tjej där. Sen åkte vi hem och måttade lite extra. Och så fick vi fnatt och åkte tillbaka igen för att göra några ändringar och lägga beställningen. Var där straxt innan 18. Och vi hann inte klart!!! 😳

Så tillbaka imorse för att slutföra allt med måttbeställd bänkskiva osv.. Riktigt kul men bökigt. Om ca 20 dagar får vi hem allt. 👍

Ska bli riktigt Nice. Vi beställde även nya kyl/frysen idag. Ugn, häll och fläkt tog vi oxå från ikea.

Längtar!!! 😊

RSS 2.0